Світлана Лобода показала обличчя без фотошопу та макіяжу

Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото. На знімку вона позує без макіяжу. У дописі вона зазначила, що не ретушувала свою зовнішність за допомогою графічних редакторів. У такий спосіб вона вирішила переконати користувачів у своїй природній красі без хірургічних втручань.

«Кажуть, на карантині встигла зробити пластику обличчя й зменшити ніс. Вирішила показати фото без ретуші. Посвіжіла, помолодшала завдяки здоровому режиму й повноцінному сну, начебто ніяких змін не виявлено. Дякую батькам за гени, та ретушерам за особливу старанність, яка призводить до чуток про слабкість, яку я нібито маю до пластичних хірургів», – зазначила Світлана Лобода у дописі.

https://www.instagram.com/p/CAklL2rB8py/?utm_source=ig_embed

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.