Остапчук змусить колишню дружину пройти психологічну експертизу

Про це він розповів під час інтерв'ю програмі «Світське життя».

Популярний український ведучий Володимир Отсапчук у програмі «Світське життя» офіційно представив свою нову обраницю Христину Горняк. Також у ході розмови з Катериною Осадчою він поділився, що подав запит до опікунської служби на психологічну експертизу.

За його словами, він не має наміру забирати дітей у Войченко. Ще до офіційного розлучення вони владнали цей момент. Втім, Олена часто відмовляла Володимиру у зустрічі з нащадками, а в інтерв’ю розповідала про його неврівноваженість. Тому він вирішив за допомогою спеціалістів вирішити конфлікт.

«Я сказав: «Добре. Тоді кожен з нас зробить запит, експертизу і таким чином ми перевіримо». Я не хочу ні діток забирати, ні робити з цього якісь гучні речі. Просто це юридичний момент, який я вирішив реалізувати. Так само, як і Олена», – розповів Остапчук.

Через карантин Олена не пройшла перевірку, втім після скасування обмежень обовязково пройде тест у спеціалістів.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.