Валерій Сюткін розповів, як безкоштовно проводив на концерт Володимира Зеленського

Він пригадав історію знайомства з президентом України в одному із інтерв'ю.

Російський співак Валерій Сюткін розповів, як познайомився із президентом України Володимиром Зеленським. Їх перша зустріч відбулася у 1991 році.

Тоді артист разом із групою «Браво» мали виступати до Києва. Зеленський разом із друзями з іншого міста приїхали до столиці, аби потрапити на концерт, але грошей на квитки у них не було.

Вони вирішили попросити особисто Сюткіна, аби той пустив їх на виступ. Артист погодився і безкоштовно провів до зали компанію. Після концерту Зеленський з друзями прийшли до Валерія, щоб подякувати.

«Нинішній президент України, запрошуючи мене в якості людини, яка грала для «Кварталу 95» кілька разів поспіль, відкрив секрет мені. Каже: «А знаєте, чому саме ви граєте для нас? Ви нас провели, і ми танцювали. А після концерту прийшли подякувати вам, і вам хтось із захоплених глядачів подарував пляшку самогону п’ять літрів. І ви розлили на всіх, і на нас теж», – розповів Сюткін.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.