Передбачив кімнату для дітей. Володимир Остапчук розповів, як обирав житло з новою коханою

Шоумен також пояснив, чому не знайомить обраницю із дітьми.

Шоумен Володимир Остапчук нещодавно офіційно підтвердив свої стосунки із Христиною Горняк. Пара разом уже півроку.

Ведучий має двох дітей від першого шлюбу – доньку Емілію та сина Евана. Однак поки Володимир не поспішає знайомити свою нову кохану із дітьми.

Він пояснив, що таке рішення вони прийняли разом із колишньою дружиною. Батьки переживають, як сприйме нову жінку старша донька. На його думку, дворічний син Еван більше готовий до цього знайомства.

«Моїй старшій доньці Емілії наступного тижня буде 7 років, вирішили з Оленою поки не знайомити офіційно, бо для дитини це набагато складніший процес. А молодшому сину Евану 2 роки, думаю, що для нього будь-який дорослий чоловік чи тітка – це просто нова прикольна штука, щоб погратися», – зазначив Володимир

За словами Остапчука, при виборі спільного житла з Христиною він орієнтувався, аби у квартирі була дитяча. Шоумен сподівається, що у майбутньому діти будуть гостювати у нього.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.