Півторарічний син Тодоренко фотографує маму

Відповідний знімок з'явився у мережі.

Ведуча Регіна Тодоренко опублікувала на своєму акаунті в Instagram нове фото. Вона зауважила, що цей знімок зробив її син Майкл, якому лише півтора роки.

«А от і перше фото нашого сина», – написала зіркова мама.

На фото співачка щось нотує у блокноті. Також у випадковий кадр потрапили дитячі іграшки, записка із зізнанням у коханні та частина дитячої стопи.

Регіна зауважила, що її методи виховання значно відрізняються від традиційних. І додала, що готова миритися із критикою.

«Психологи твердять, що девайси – зло, але за півтора року в ролі матері я для себе визначила кілька лайфхаків, які дають свої плоди. Хочеш колупатися в розетці? Купімо розетку й розберімо її. Хочеш телефон – бери і вивчай. Багато хто засуджує мене за таку фривольність», – зазначила Регіна.

Вона підкреслила, що наразі не помітила у сина залежність від ґаджетів.

«Не знаю, що із цього вийде, але, судячи з фото, є шанс стати артхаусним фотографом», – підсумувала ведуча.

Зауважимо, що невдовзі після публікації Тодоренко видалила знімок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.