Тоня Матвієнко розповіла про інцидент у лікарні

Неприємна ситуація трапилася 20 років тому.

Оля Полякова та Тоня Матвієнко провели спільний ефір в Instagram, під час якого зіграли в гру «Правда або дія». У процесі Тоня розповіла про інцидент, який трапився з нею в лікарні «Охматдит».

Зірка пригадала, як привела свою доньку Уляну на огляд до лікаря. Чоловік почав до неї домагатися. Матвієнко тоді було 19 років.

«Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися — в 19 років. Він мене притиснув і сказав: «Ну ти ж нагуляла», – розповіла Антоніна.

За словами артистки, лікар навіть погрожував нашкодити дитині.

«1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що бродила десь. Він сказав: «Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми», – поділилася артистка.

Тоді її врятувало ім’я її мами – народної артистки України Ніни Матвієнко.

«Я пам’ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: «Ти що! Так у мене мама Ніна Матвієнко!» І це мені допомогло», – зазначила Матвієнко.

Вона припускає, що чоловік досі там працює, але додала, що не має бажання з’ясовувати стосунки через скільки років. Тим паче, що тоді конфлікт вдалося залагодити.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.