Копія дідуся. Собчак показала свого сина

Відповідний допис вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Російська телеведуча Ксенія Собчак у соціальний мережі опублікувала нове відео. У ролику її син Платон розповідає напамять вірш «Белеет парус одинокий» Михайла Лермонтова.

Артистка доповнила відео коротким дописом, зазначивши, що пишається своєю дитиною. Також Собчак додала хештег «артисти читають вірші».

«Вивчили! Гордість-гордість», – написала Ксенія.

Платон – син Собчак та російського актора Максима Віторгана. Втім користувачі мережі не знайшли із артистом нічого спільного. У коментарях багато підписників вони зазначали, що хлопчик схожий на батька Ксенії – покійного ексмера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.