Українська співачка та політик розповіла про замах на своє життя

Оксану Білозір отруїли, коли вона очолювала Міністерство культури і туризму.

Українська артистка Оксана Білозір зізналася, що її життя опинилося під загрозою у той момент, коли вона вела активне політичне життя. Білозір – колишній народний депутат. Також жінка була Міністром культури та туризму України. Саме в той час, коли вона очолювала структуру, її отруїли.

За її словами, вона 12 діб провела без сну та відчувала сильні болі у спинному мозку. Її навіть частково паралізувало. Аби впоратися із наслідками, їй довелося рік провести в лікарні.

«Я рік лежала в Феофанії. Не могла ходити, не могла пересуватися. Мене чоловік просто садив на велосипед, бо мені треба було розробляти ноги, щоб зняти параліч, і я крутила педалі. Це було найважливіше відкриття для мене, що хтось просто може хотіти мене вбити», – розповіла Оксана.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.