Дочка президента перемогла у спортивних змаганнях

Віталіна Ющенко отримала статус «Найспортивніша мама».

Український меценат Тимофій Нагорний щороку у перший день літа проводить спортивні змагання. Турнір має назву «Найспортивніша мама». Участь у ньому беруть відомі українські матусі.

Цьогоріч серед учасниць була Віталіна Ющенко – донька третього Президента України Віктора Ющенка. Жінка – мама трьох дітей, які приїхали на змагання підтримати Віталіну. Крім того, за неї вболівали брат Андрій та його дружина Олеся.

За результатами трьох етапів Віталіні вдалося отримати перемогу та звання «Найспортивніша мама». Журі оцінювали техніку виконання та кількість виконаних вправ у таких категоріях: прес з м‘ячем, присідання зі штангою та віджимання від підлоги.

«Коли я йшла на ці змагання, то основною ціллю для мене було знати наскільки я в гарній спортивній формі, оскільки була майже річна підготовка з тренером, а під час карантину — тренувалась сама. Змагання показали, що з моєю формою все добре, але мені є ще до чого прагнути. Дякую Тимофію. Це одна з багатьох благородних та потрібних справ ,якими він займається», – розповіла Віталіна Ющенко.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.