Не лише «Кріпосна». В яких серіалах та фільмах знімалася Ксенія Мішина

Ми зробили підбірку проектів за участі акторки.

Акторка Ксенія Мішина багатьом відома за роллю Лідії Шефер у серіалі «Кріпосна». Після виходу на екран цієї стрічки на акторку звернули увагу не лише глядачі, а й автори інших проектів. Дівчину запросили взяти участь у «Танцях з зірками», а невдовзі на екрани вийде шоу «Холостячка», в якому чоловіки будуть змагатися за серце Ксенії.

Ксенія Мішина також знімалася в інших серіалах та фільмах, де не менш талановито втілювала у життя образи своїх героїнь

«Підкидьок» – драматичний серіал, у якому Ксенія зіграла головну роль – дружину хірурга Риту Одинцову. У житті її чоловіка все налагоджено, але одного дня він знайомиться з  Алею.

Підкидьок

У серіалі «Не відпускай»  Мішина отримала роль подруги головної героїні Рити, в якої зіпсувалися стосунки з майбутнім чоловіком через нещасний випадок з рідним братом.

Не відпускай

У чотирьохсерійній історії «Ти тільки мій» вона зіграла Вероніку. Дівчина вийшла з в’язниці та прагне повернути свого сина, який виховується в прийомній сім’ї.

Ти тільки мій

У комедійній стрічці «Гола правда» глядачі, які звикли до драматичних ролей, побачили Ксенію у новому амплуа. Сюжет розгортається навколо компанії друзів, які у ході гри розкривають інтимні та курйозні історії свого життя.

Гола правда

 

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.