«При Кучмі такого не було». Чоловік Дорофєєвої зробив заяву

Володимир Дантес порадив насолоджуватися життям за будь-яких обставин.

Український співак Володимир Дантес на своєму акаунті в Instagram оприлюдним нове фото. На знімку він позує у сонячному промінні. У тексті музикант у жартівливій формі прокоментував погоду та порекомендував своїм підписникам насолоджуватися життям, незважаючи на дощі та холод.

«Можна довго нарікати на погоду. Говорити, що літо вже не те. За часів Кучми такого не було. А можна просто між дощами знайти кілька годин сонця і насолодитися ним. Вибір за нами», – написав Дантес.

 

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.