Анна Сєдокова розповіла про зради першого чоловіка. Мама підтримувала зятя

За словами Анни, вона застала його з іншою жінкою у стриптиз-клубі.

Анна Сєдокова розповіла про те, як дізналася про зраду свого першого чоловіка – футболіста Валентина Белькевича. Про це вона зізналася під час трансляції в Instagram. Вона зазначила, що під час вагітності застала його у стриптиз клубі. Там чоловік розважався з іншою жінкою.

«Пам’ятаю, я проїжджала повз будинок, де він раніше жив, і побачила там його машину. Вагітна заходила, шукала його. Знайшла в стриптиз-клубі. Уявляєте, я з таким пузом заходжу, а на ньому жінка якась, треться об нього», – пригадала співачка.

Анна Сєдокова і Валентин Белькевич

Співачка зазначила, що не стала влаштовувати істерик та привселюдно сваритися з чоловіком.

«Він сидить напідпитку, а я ж гарна жінка, я ж гарна дівчинка. Знаєте, що я зробила? Я взяла його за руку і сказала: «А підемо додому», – додала артистка.

Вона розповіла, що після цієї ситуації не могла довіряти Валентину, тому прийняла рішення подати на розлучення. Мама Анни не підтримала свою доньку.

«Мама тоді сказала мені: «Не смій розлучатися. Ти будеш нікому не потрібною жінкою, старою і з дитиною на руках». Однак я зрозуміла, що це не так. Я потрібна була своїй доньці й тому вирішила почати нове життя», – підсумувала Сєдокова.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!