Макс Михайлюк висловився про скандальний фінал «Холостяка»

Макс вибачився перед шанувальниками за такий поворот подій.

Головний герой десятого сезону романтичного шоу «Холостяк» Макс Михайлюк опублікував на своїй сторінці в Instagram новий пост, в якому прокоментував фінал.

«Я не інстаграмная особистість, якщо чесно, мені ніколи не було цікаво виносити сміття з хати, брати участь в плітках і когось обговорювати. Я щиро хотів залишити все, як є, і жити далі. Але відчуваю, що у мене з’явився певний борг перед вами, перед тією аудиторією, яка дивилася весь сезон, переживала, підбадьорювала, писала хороші, добрі слова», – звернувся до користувачів Макс.

Макс також подякував глядачам за підтримку і вибачився за результат шоу.

«Ще раз хочу сказати Вам величезне спасибі. Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану Вами учасницю, щось зробив чи не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії», – написав він.

Він зізнався, що не очікував такої великої уваги до його життя.

«Чесно, я не хочу цього хайпу, як хочуть його інші. І як бачите, не все так погано у всіх. Я б навіть сказав, дуже добре. Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, які не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне», – додав Михайлюк.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.