Зірка серіалу «Татусеві доньки» показала пікантні фото

Мирослава Карпович оголилася перед камерою.

Актриса серіалу «Татусеві доньки» Мирослава Карпович, яка зіграла Марію Васнєцову, поділилася із шанувальниками новими фотографіями. На світлинах зірка позує оголеною, прикривши бюст тюлем. Її шию прикрашає підвіска з перлинами.

«Де б Ви не були… Найважливіше місце в Світі, це там, де живе Ваше серце – Дім… І не обов’язково у нього повинні бути дах, колони з канделябрами, головне, щоб його завжди торкалася пишна веселка, були навстіж відчинені вікна, біла скатертина, що йде за горизонт, і він був сповнений тими, хто наповнює Ваше Серце і кожен раз так тягне назад», – чуттєво підписала фото татусева донька.

Шанувальники акторки залишали схвальні відгуки про Мирославин образ.  До слова, зірка вже не вперше публікує гарячі фото, на яких позує напівоголеною.

 

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.