Не вмієш, не берися. Потап не може впоратися зі звичайними чоловічими справами вдома

Він опублікував фото, яке викликало неоднозначну реакцію у користувачів.

Знаменита пара Потап і Настя Каменських живуть в окремому приватному будинку. Днями Олексій опублікував на своїй сторінці в мережі Instagram новий допис.  На фото він позує біля стійки з дровами в господарських рукавицях, які спеціально демонструє в кадрі.

Репер натякнув, що самостійно нарубав деревину.

«У кінці роботи треба себе похвалити», – підписав фото Потап.

Проте не всі користувачі вірять у те, що репер міг самотужки наколоти стільки дров. Багато підписників запідозрили співака в обмані, мовляв, рукавиці виглядають, наче щойно з магазину. Також підписники в коментарях помітили, що продюсер неправильно одягнув рукавиці, гумова сторона яких мала б бути на долоні.

«Для початку, рукавички правильно одягти потрібно! А так молодець», «Мені здалося, чи права рукавичка одягнена на ліву руку», – писали фанати.

Були й серед коментарів схвальні відгуки.

«Чоловік сказав чоловік зробив», «З таким Настя точно не пропаде», «Тепер Насті буде тепло взимку. Молодець».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.