Яких різних жінок я любив. Чоловік Олі Цибульської прокоментував їх сімейне життя

Співачка розповіла, що думає чоловік про її зміни в зовнішності.

Українська співачка Ольга Цибульська за роки кар’єри часто експериментувала із зовнішністю. Вона робила різні стрижки, перефарбовувала волосся, змінювала імідж. Зірка зізналася, що її чоловік ніколи  не висловлював своєї думки з приводу невдалого перевтілення.

«Яких різних жінок я любив!» – сказав мені Мусик, коли ми гортали фотки в моєму закордонному паспорті. Біла, руда, зі стрілками і без, старше реальності на 10 років через мейк і зі стрижкою в стилі «очікування-реальність», – написала Ольга на своїй сторінці в Instagram.

Зараз співачка розуміє, що далеко не всі зміни були їй до лиця.

«Я б таке чудо чудесне не пустила на борт літака. А він любив. Ще й купував каву в Starbucks», – жартома додала артистка.

Незважаючи на це, вона не шкодує, що свого часу кардинально змінювала зовнішність.

«Якби я себе не шукала – то і не знайшла б », – пояснює зірка.

Вона вдячна чоловікові за те, що завжди розумів і приймав її.

«Мені було чхати на «тобі йде класика», коли хотілося рваних шортів і голою … з-під них. Мені потрібно подобатися собі і щоб те, що зовні не заважало внутрішньому шторму».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.