Ані Лорак знайшла своїй дочці нового батька

Коханця Ані Лорак помітили на святкуванні дня народження дівчинки.

Українська співачка Ані Лорак після розлучення зав’язала стосунки із російським музичним продюсером Єгором Глібом. Втім, нещодавно з’явилася інформація про те, що пара розійшлася через велику різницю у віці. Кароліна старша за свого обранця на 14 років.

Однак в мережі поширили фото, яке спростовує цю інформацію і доводить протилежне – Ані та Єгор досі разом.

Знімок зробили під час вечірки з нагоди святкування дня народження дочки артистки Софії. На фотографії помітно, що Єгор був серед запрошених гостей. Автори Telegram-каналу, на якому було оприлюднене фото, додають, що Гліб навмисно намагався уникнути об’єктивів.

День народження дочки Ані Лорак

«Бачите на задньому плані хлопця з бородою у всьому чорному? Як би бойфренд Ані Лорак – молодий саунд-продюсер Єгор Гліб – не намагався уникнути камер, стоячи осторонь на дні народження доньки артистки, не вийшло», – йдеться у повідомленні на одному із Telegram-каналів.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.