Олег Винник зізнався, з ким можна дружити в шоу-бізнесі

За його словами, він цінує відносини з Олександром Пономарьовим.

Український співак Олег Винник в Міжнародний день друзів розповів, з ким у нього хороші відносини в шоу-бізнесі. За його словами, він добре спілкується з колегою по сцені Олександром Пономарьовим. Як зізнався Олег, їх дружба з Олександром – щира, а не на показ – як це часто буває.

«Мені близька ненав’язлива, чисто людська дружба. Непоказна, як це часто трапляється в шоу-бізнесі, а справжні стосунки «за сценою». Наприклад, Саша Пономарьов не пропустив жодного мого дня народження. Завжди приємно чути від нього щирі побажання на мою адресу», – поділився артист.

Однак довірливі стосунки між ними зав’язалися не відразу.

«Ми познайомилися в 2006 році, коли я записував в його студії свої перші пісні. Дружити стали пізніше, кілька років тому. А недавно наша дружба вилилася в спільну творчість».

Він додав, що чоловіча дружба відрізняється надійністю, конкретикою і безкорисливістю.

«Ось це і є стабільна понятійна чоловіча дружба: без лестощів, користі і прикрас. Просто люди цінують і поважають один одного. Проходить час, а дружба не згасає і не змінюється», – резюмував Олег.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".