Буду постити оголені фото. Анна Седокова різко висловилася про звинувачення користувачів

Відповідний гнівний допис вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Співачка Анна Сєдокова активно веде свій фото-блог в мережі Instagram. Серед її дописів часто трапляються знімки, на яких вона позує у відвертому вбранні або зовсім без нього.

Такі фото викликають неоднозначну реакцію в користувачів мережі. Одні пишуть схвальні відгуки про струнку фігуру співачки, інші залишають різкі відгуки про непристойну поведінку.

Днями Анна опублікувала новий допис, в якому відповіла на критику. Вона зауважила, що буде продовжувати публікувати такі фото.

«Я іноді не знаю, що хочу. Але точно знаю, чого не хочу. Я більше не хочу веселити тих, хто бачить у мені тьолку із грудьми. Ви скажете: «Ти ж сама винна, постила свої голі фотки». Постила, не заперечую. І буду постити», – обурилася співачка.

Водночас вона підкреслила, що на її сторінці можна знайти цікаву та корисну інформацію.

«Але поруч я робила пости про книги, сімейні цінності, кохання. Але ви їх не побачили, тому що на першому плані у вас дупа. Жінка може бути різною, може читати [Еріха Марію] Ремарка у стрингах», – заявила Сєдокова.

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.