Сергій Притула прокоментував рішення Вакарчука скласти мандат

Шоумен вважає, що Святослав виконав свої завдання.

Популярний ведучий Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook розповів, як ставиться до того, що Святослав Вакарчук покидає Верховну Раду. На його думку, Вакарчук виконав свої передвиборчі обіцянки, тому може скласти мандат.

«Перед виборами Святослав сказав журналістам: «Моя мета – привести до влади професіоналів, для яких державні інтереси й справедливість – понад усе». І виконав свою обіцянку. Завів у парламент невелику, але досить професійну команду», – написав Сергій.

Він підкреслив, що депутати від партії «Голос» – професійні люди, які відрізняються від класичних політиків.

«За час перебування в парламенті депутати з фракції “Голосу” не зашкварились, не стали тушками, не замовляли повій під час робочого дня, не обіцяли подати воду до Криму, щоб спростити життя окупантам, і не рекомендували пенсіонерам продавати собак, щоб оплатити комуналку», – зазначив Притула.

Він вважає, що партія «Голос», лідером якої був Святослав Вакарчук, намагається змінити українську політику, і поки її членам це вдається.

Притула з "Голосом": ведучий йде на вибори з Вакарчуком - BBC News ...

«Я розумію, що всі в Україні звикли до іменних блоків, партій влади, які припиняють своє існування, або суттєво втрачають позиції, як тільки змінюється президент і приходять чергові вибори. Але “Голос” намагається задати інший стандарт політики – це не про особу, це про принципи й про наполегливість. Партія буде і надалі залучати до української політики гідних, рішучих, потужних людей», – додав артист.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.