Тіматі порівняв вчинок Собчак з смертельною ДТП за участі Єфремова

Він сказав, що Єфремов – янгол на фоні Ксенії.

Ведуча Ксенія Собчак різко висловилася щодо нового кліпу репера Тіматі на пісню «Хавчик». Вона звинуватила його у тому, що він використав архівні кадри їх спільного відео «Потанцуй со мной», в якому вони робили пародію на непристойну поведінку Періс Хілтон.

Тимати, Собчак и порно | Блогер olga_olga_olga на сайте SPLETNIK ...

На її думку, він виставив її у негативному світлі.

«Так, так, я вже тоді любила стьоб і пародії – просто ви цього не пам’ятаєте. На знімальному майданчику було приблизно 20 осіб, включно з Денисом Сімачовим. Пор** з Тіматі? Не смішіть мою сивину. Ох. Зовсім хлопець з’їхав із глузду. «Пор**», Тіман, це те, що ти робиш, приїжджаючи в Чечню до [Рамзана] Кадирова на корпоратос», – обурилася зірка.

У відповідь на звинувачення, репер порівняв скандальну телеведучу із Михайлом Єфремовим, який нещодавно  збив на смерть людину.

«Якби люди знали хоча б 30% усіх твоїх таємниць, запевняю, Єфремов би їм видався янголом. Не забувай, я з того часу, я знаю», – пригрозив артист колезі.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.