Дмитру Комарову – 37. Дружина Олександра Кучеренко підготувала унікальний подарунок

Ведучий 17 червня святкує день народження.

Відомий тревел-ведучий Дмитро Комаров 17 червня відзначає 37-ий день народження. На своїй сторінці в Instagram він поділився, який сюрприз презентувала йому дружина Олександра Кучеренко.

Ведучий «Світ навиворіт» зауважив, що Олександра була першою, хто привітав його зі святом. Кучеренко спекла торт та подарувала квитки на літак.

«Моя люба дружина приготувала торт, розбудила і зробила найкращий із можливих подарунок на день народження для мандрівника – авіаквиток!» – зізнався Комаров.

Оскільки Комаров звик багато подорожувати, то цей подарунок йому дуже сподобався. Він зізнався, що за три місяці карантину дуже засумував за мандрівками.

«Зазвичай упродовж чотирьох місяців доводиться літати десятки разів, часом в аеропорт їздиш по чотири-п’ять разів на тиждень, а робочі перельоти починаєш тихо ненавидіти. Але життя вкотре показало, що особливо цінуєш те, що стає недоступним», – написав Дмитро.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.