Я написав листа. Віра Брєжнєва та Дмитро Монатік розповіли про свої стосунки

Нещодавно артисти презентували спільну композицію.

Віра Брєжнєва та Дмитро Монатік 11 червня презентували відеороботу на спільну пісню «Вечериночка». Композиція набирає популярності у мережі, тож цілком може стати хітом цього літа.

В одно із інтерв’ю дует розповів, чому та коли вирішили записати спільну пісню. Це сталося під час одного із концертів Монатіка. Віра зізналася, що перша підійшла до Дмитра, аби познайомитися особисто.

«Одного разу Діма Монатік приїжджав на свій концерт на Подолі, до нього підбігла шалена фанатка Віра Брежнєва й почала ставити запитання про його пісні», – пригадує артистка.

Дмитро здивувався, коли побачив Брєжнєву на своєму виступі. Згодом він написав їй листа.

«Насправді, це було незбагненно. Я реально не очікував, що Віра Брежнєва прийшла до мене на концерт і знає мої пісні. Я написав їй лист, тому що в пісні «ВЕЧЕРиНОЧКА» нікого більше не бачив. Тільки Віру», – підсумував виконавець.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.