Оля Полякова контролює соціальні мережі доньки та наказує видаляти публікації

Про це зірка зізналася під час інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Оля Полякова стала учасницею програми «Екзамен», яка виходить на YouTube-каналі Маші Єфросиніною. Під час інтерв’ю вони обговорили стосунки Олі та її старшої доньки Маші.

Нещодавно Полякова зізналася, що її Марія має стосунки із хлопцем. У пари вже був перший поцілунок, подробицями якого вона поділилася із матір’ю.

Оля Полякова зауважила, що моніторить сторінки у соціальних мережах своєї доньки. Якщо допис здається їй провокативним, вона телефонує Маші та просить його видалити.

«Вона дуже любить увагу, любить камери і зніматися. Зрозуміло, коли вона виставляє неприйнятні речі, я їй дзвоню і кажу: «Ти збожеволіла?». І тоді вона все видаляє», – розповіла співачка.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!