Замість маски – квіти та метелики. Джамала здивувала новими фото

Співачка приміряла стильні захисні пов'язки.

Співачка Джамала невдовзі має народити другу дитину. Вона продовжує вести свій блог в Instagram та ділитися з користувачами новими фото та перебігом другої вагітності.

Нещодавно вона опублікувала серію нових знімків, на яких демонструє незвичний аксесуар. Спеціально для фотосесії Джамала приміряла різні захисні маски, які оздоблені квітами та метеликами. Варто зазначити, що такі пов’язки більше схожі не на медичний виріб, а на дизайнерську річ.

У тексті під фото вона порівняла пандемію з фільмом «Пташиний короб». За сюжетом світ перетворився на хаос, в якому можна вижити лише з зав’язаними очима.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.