Оля Полякова заявила, що пісні Лободи можна виконати лише за подвійний гонорар. Чекаємо на відповідь Світлани

Про це вона розповіла Маші Єфросиніній.

Оля Полякова взяла участь у програмі «Екзамен», що виходить на YouTube-каналі Маші Єфросиніної. Ведуча поставила співачці провокаційне питання: чи погодиться вона виконати пісні своєї колеги Світлани Лободи, якщо їй заплатять подвійний гонорар.

Оля ствердно відповіла на питання і додала, що готова за таких умов виступити двічі.

Вона заявила, що за період карантину їй набридло сидіти вдома без концертів, тож охоче прийняла б навіть таку пропозицію.

«Однак, подумавши, вона зауважила: “Справа в тому, що після карантину я так стримувалась, що, мабуть, я б і заспівала. А чого ні. Це ж не переспати! Це пісню заспівати», – резюмувала артистка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.