Кожній тварі – по парі . Коханку Володимира Остапчука зацькували у мережі за спільне фото з шоуменом

Христина опублікувала знімки на своїй сторінці в Instagram.

Нова обраниця телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк поширила нове фото, на якому позую в обіймах із шоуменом.

«Кохання, як і кожен момент у житті, – це вибір! Вибір, який ми робимо щоранку! Вибір, який ми робимо щовечора! Але цей вибір тільки мій, і тільки мені з ним іти! Тому немає сенсу слухати підказки друзів, поради «порадників» і навіть родичів! Я доросла дівчинка і можу сама зробити свій вибір. Я точно знаю, як я хочу, і вже точно знаю, як я не хочу! Знаєте, є «закон причини»? Те, що ви маєте зараз, – це результат ваших минулих виборів і дій. Якщо ви не хочете в майбутньому мати те, що ви маєте сьогодні, ухваліть рішення йти іншим шляхом, візьміть відповідальність за все, що відбувається у вашому житті, на себе. Згадайте, який саме вибір привів вас до цього результату, і почніть діяти інакше», – написала Христина у тексті під знімком.

Такі слова викликали неоднозначну реакцію у користувачів. Підписники Христини не підтримали Гірняк, натякаючи у коментарях на те, що вона зруйнувала сім’ю.

«А ще в законі причини йдеться про взаємозв’язки благих і неблагих вчинків і їхніх результатів. Шкода, що ви стали співучасницею творіння «доброго зла», – йдеться в одному із відгуків.

«Кожній тварі – по парі», – писали користувачі.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.