Екс-дружина Серьоги розповіла жах про свій шлюб з репером: «Була побита до півсмерті»

Колишня дружина репера Серьоги розповіла про те, чому вони більше не разом і що їй довелося пережити під час їх шлюбу. На даний момент вони судяться за опіку над спільними дітьми.

Героїню нашої сьогоднішньої статті звуть Поліна Ололо, вона є українською танцівницею з корінням з Конго. У 2006 році вона почала зустрічатися з виконавцем хіта «Черный бумер» Сергієм Пархоменко.

Пара кілька років прожила в цивільному шлюбі, за цей час у них народилися двоє синів — Марк і Платон, але навіть це не втримало їх разом. В інтерв’ю для YouTube-шоу «Без комплексів» Поліна розповіла, що причиною цього стали зради і агресія з боку музиканта.

Полина с сыновьями от Сереги
Поліна з синами від Серьоги

За її словами, вона не раз бачила його листування з іншими жінками, але Серьога постійно все заперечував. При цьому як тільки підозри в невірності з’явилися у нього, емоцій він не стримував.

Одного разу йому сказали, що дружина почала зустрічатися з кимось на стороні, хоча нічого подібного за весь час їхнього спільного життя не було, як стверджує Ололо. Сергій тоді відняв у неї телефон, викинув в озеро і вдарив її:

«Не знаю, скільки разів втрачала свідомість, скільки разів він бив мене по голові. Я лежала і кричала, а коли вже не могла — просто терпіла».

Полина и Сергей
Поліна і Сергій

Навіть водій репера, який на той момент був удома у пари, не втрутився. Весь цей жах повторювався неодноразово:

«У нас плачевно закінчилися одні побої, тому що я була тоді побита до півсмерті, можна так сказати», — шокувала Поліна ведучу.

Полина Ололо в YouTube-шоу «Без комплексов»
Поліна Ололо в YouTube-шоу «Без комплексів»

Вперше Пархоменко підняв руку на дружину після народження першої дитини. Зараз вона згодна, що занадто несхвально висловилася щодо їх сім’ї:

«Я була неправа, але не настільки, щоб мене одним махом винесло в іншу кімнату. Причому вдома була його мати. Я кажу: “Ви бачили?”. Але батьки вічно його заохочують, тому вона сказала: “А ти що хотіла?”».

Раніше Ололо звинуватила Серьогу в тому, що він вкрав у неї дітей. Сини поїхали до нього в гості, однак назад він так їх і не привіз, заявивши, що йому краще пожити у нього.

Репер Серьога розповів, як живуть його діти
Репер Серьога

За словами героїні статті, хлопчиків вона не бачила і не чула вже більше 9 місяців, тим не менш до цих пір продовжує боротися за них через суд.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.