78-річна Віра Алентова налякала зовнішністю: зірка «Москва сльозам не вірить» переборщила з пластикою — тепер це не вона

Зірка легендарного радянського фільму «Москва сльозам не вірить» Віра Алентова здивувала зовнішнім виглядом. Шанувальники вважають, що артистка переборщила з пластикою обличчя.

У самий пік кар’єри героїня нашої сьогоднішньої статті вважалася однією з найкрасивіших актрис вітчизняного кіно. Як і будь-яка жива людина, вона старіє, але володіє фінансовими можливостями і користується пластичною хірургією. Дуже важливо вміти вчасно зупинятися, чого Віра Валентинівна зробити не змогла.

Вера Алентова
Віра Алентова

Днями в соціальних мережах з’явилося нове фото Алентової разом з колегою Дар’єю Повереновою, яка і розмістила знімок. Ось як вона підписала публікацію:

«Все така ж бадьора і сповнена енергії! І це так круто! І викликає величезну повагу!».

Далеко не всі коментатори згодні з актрисою:

  • «Як же її змінила пластика — була Алентова, а стала…»;
  • «А що з нею?»;
  • «Це жах. Як шкода її»;
  • «Зовсім невпізнавана стала Віра Валентинівна…»;
  • «Треба старіти гідно», — пишуть розчаровані шанувальники героїні статті.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До омолоджуючих процедур знаменитість пристрастилася приблизно з кінця дев’яностих. На думку фахівців естетичної медицини, вона неодноразово робила кругову підтяжку обличчя, пластику вік (блефаропластику), уколи краси філерами та ботоксом.

Віра Алентова жахнула результатами пластики
Віра Алентова до і після пластики

До якіогось моменту все це приховувало вікові зміни, проте через надмірне прагнення до досконалості міміка і природні риси Алентової спотворилися. На жаль, зірка є живим прикладом того, як можна зіпсувати зовнішність, якщо не знати міри.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.