Дочка Філіпа Кіркорова неймовірно подорослішала – вся в Аллу Пугачову

Діти Філіпа Кіркорова разом зі своїм зоряним татом поїхали на курорт.

Поки в Росії холоду, вони вирішили погрітися під теплим сонечком в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ще вчора король естради виклав фото з посиденьок зі Стасом Михайловим і двома молодими красунями, а вже сьогодні згадав про дітей і пішов купатися з ними в море.

Філіп Кіркоров крупним планом показав його подорослішала дочка

Алла-Вікторія Кіркорова
Алла-Вікторія Кіркорова

Чорнява Алла-Вікторія дуже схожа на першу любов і першу дружину Філіпа Бедросовича. Це помітили не тільки коментатори, але і близькі друзі зоряної батька.

Яка саме споріднена причетність є у Алли Борисівни і Алли-Вікторії – поки невідомо. Але публіка напевно впевнена, що Філіп назвав свою дочку на честь Алли не просто так.

Також нещодавно Філіп Кіркоров зі своїми дітьми був на студії, де записував озвучку восьминога Октавіана в мультфільмі зарубіжного виробництва, який вийде на початку грудня.

Зараз артист за офіційною інформацією один. За його ж заявами, він все життя любив і продовжує любити одну і ту ж жінку – і це Алла Борисівна Пугачова.

Більше про його романах з Примадонною і рудою бестією Анастасією Стоцької дивіться в нашому спеціальному відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.