Максим Галкін зізнався в ненатуральності своєї зовнішності: підтяжка, ботокс, вставні зуби

Гуморист Максим Галкін показав нове селфі і зробив несподіване зізнання про свою «неприродню красу».

Чоловік Алли Пугачової 44-річний Максим Галкін – шоумен, гуморист і дуже активний користувач соціальних мереж. Його Інстаграм налічує понад 8 мільйонів підписників. Галкін регулярно ділиться зі своїми фанатами знімками з особистого життя.

Нещодавно, Максим Галкін опублікував у своєму мікроблозі фото, на якому позує перед дзеркалом в червоній картатій сорочки і зі злегка розпатланим волоссям.

У підписі до фотографії Галкін пожартував про свою зовнішність. «Спеціально для доброзичливців: краса неприродна – помада на губах, свіжа підтяжка, ботокс в лобі, зуби вставні, плечі накладні», – іронічно написав гуморист.

Його шанувальники почали активно коментувати нову публікацію Максима. «Головне, почуття гумору натуральне», «У Вас ще якийсь молодильні зілля напевно є», «Який красень. А молодіє разом з Аллою Борисівною »,« Про перуку ще забули написати. », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова одружилися в 2011 році. Через 2 роки в їхній родині за допомогою сурогатного материнства з’явилися чудові двійнята Ліза і Гаррі. Більше про «нерівний» шлюб Примадонни та Максима Галкіна дивіться на нашому Ютуб-каналі:

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.