Вагітна Тіна Кароль повністю оголилася перед камерою і повторила фото 15-річної давності: Дан Балан оцінить

На тлі чуток про вагітність від Дана Балана відома українська співачка Тіна Кароль повністю оголилася перед камерами, щоб повторити сміливе фото майже 15-річної давності.

Йдеться про кадр з кліпу на пісню «Ноченька», який був знятий в далекому 2006 році. Ця відеоробота стала дуже успішною в кар’єрі виконавиці, про що говорить кількість згадувань у пресі.

Ідея зняти ролик у вигляді наповненого самотністю монологу прийшла кліпмейкеру Алану Бадоєву. Для того, щоб Тіна постала ніжною, відкритою і вразливою, їй потрібно було роздягтися і вона це зробила.

Кадр с клипа «Ноченька»
Кадр з кліпу «Ноченька»

Величезний фан-клуб героїні нашої сьогоднішньої статті в соціальних мережах регулярно публікує не тільки нові, але і архівні фотографії зірки. Так, на одній з фанатських сторінок шанувальники згадали знімок, який наробив галасу, де Кароль зображена зовсім без одягу.

Артистка сидить на підлозі, схрестивши ноги і руки, прикриваючи таким чином причинні місця. Очевидно, вона повторила відвертий образ з «Ноченьки» і хоча з тих пір пройшло більше десятка років, знаменитість виглядає приголомшливо. Саме так думає більшість коментаторів:

  • «Чарівна!»;
  • «Сплетіння краси»;
  • «Говорити про Ноченьку 2.0 вже немає сенсу, а повторити, наскільки красива Тіна, варто завжди».
Тіна Кароль здивувала розтяжкою
Тіна Кароль

Звичайно, не обійшлося і без критики:

  • «Жах! Уже все відкрила, що можна… Ніякої загадки в жінці»;
  • «Для вас як для мами повинно бути соромно перед сином»;
  • «Ну це вже конкретний перебір».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До речі, чутки про роман Кароль з молдавським співаком Даном Баланом не вщухають з моменту їх спільної появи в проекті «Голос країни».

Дан Балан и Тина Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Ніхто з потенційної парочки не коментує ситуацію, тому їхнє мовчання публіка автоматично сприймає як згоду.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".