Світлана Лобода розчулила Мережу фотографією з молодшою донькою Тільдою: «Такий солоденький пірожочек»

Світлана Лобода опублікувала нове фото в Інстаграмі і розчулила Мережу, показавши свою 2-річну дочку Тильду.

Відома співачка Світлана Лобода реалізувалася не лише як артистка, але ще і як турботлива мама двох чудових дівчаток. Зірка виховує 9-річну Евангеліну від першого шлюбу і 2-річну Тильду, батьком якої публіка вважає соліста німецької рок-групи Rammstein Тилля Ліндеманна. Ці чутки з’явилися не на порожньому місці. Пару неодноразово бачили разом на світських заходах. Сама Світлана Лобода не коментує своє особисте життя і намагається уникати запитань журналістів про Ліндеманна.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Незважаючи на те, що артистка тримає особисте життя в секреті, вона частенько показує свіжі знімки своїх дочок в соціальних мережах. Нещодавно Лобода опублікувала в своєму Інстаграмі фото, на якому вона позувала разом зі своєю молодшою донькою Тільдою.

Співачка для кадру вирішила приміряти яскраве вбрання: коротке чорне плаття і босоніжки на високих підборах. А дворічна Тільда постала в плаття з квітковим принтом.

«Кожен день дякую Богові за можливість бути мамою.», – підписала фото Лобода.

Підписники артистки відразу ж взялись коментувати нову публікацію. «Вам дуже йде бути мамою», «Ноги до небес, ви моя богиня», «Лялечки шикарні», «Неймовірно красиво», – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".