Пампушка Лоліта, яка зовсім не боїться показати фігуру, навіть якщо вона не дуже – як змінювалася зовнішність співачки на сцені (ФОТО)

Співачка Лоліта ніколи не була особливо стрункою. Це знають всі, хто стежить за її творчістю.

Сьогодні ми вирішили нагадати вам про вашу улюблену (або не зовсім улюбленої) співачці. Який же вона була на початку кар’єри, і що змінилося зараз?

Як Лоліта виглядала в молодості?

Напевно, в це важко повірити, але в юні роки Лоліта Мілявська була худою. Правда риси фігури у неї все одно були трохи грубі і жорсткі. Це говорить про те, що вона більше пішла в тата, а не в маму.

Лоліта в молодості
Лоліта в молодості

За роки своїх виступів на сцені вона багато разів змінювала зачіски – то неймовірно коротка “мальчачая ” зачіска, то довгі коси. Дотримувалася вона в основному чорного кольору волосся, так як переконана – саме цей колір підкреслює її обличчя і індивідуальність.

Лоліта з донькою Євою
Лоліта з донькою Ево

Будучи молодою, Лоліта дозволяла собі топіки, короткі майки, обтягуючі штани і виразне декольте. Зараз, коли співачка вже стала справжньою дослідної акулою шоу бізнесу, вона вирішила – а чому це вона буде собі в чомусь відмовляти?

Лоліта - самі невдалі фото
Лоліта – самі невдалі фото

Зараз в її гардеробі повно обтягуючих комбінезонів і суконь. Не стало тільки екстра-міні спідниць. Напевно, вони залишилися в минулому, тому що фігура дуже змінилася.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Незважаючи на те, що шанувальники іноді відверто висміюють образ Лоліти, вона все одно любить себе такою, яка вона є, і залишається при своїй думці.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.