Леська знову розставила ноги! Нове фото телеведучої Никитюк розбурхало мережу

Українська тревел-телеведуча Леся Никитюк з дитинства комплексувала з приводу свого зросту, а виявилося, що він став її головною фішкою.

Зараз зірка не тільки веде рейтингові програми по телевізору, а ще й наповнює свій Інстаграм-блог. Там вона показує де відпочиває, як розважається, чим займається у вільний час.

Звичайно, шанувальники Лесі Никитюк давно б хотіли побачити в її Інстаграм нареченого, але поки там тільки розставлені ноги і лисі чоловіки-колеги

На черговому фото Леся вже не оголювала ноги, адже прийшла осінь, а слідом за нею і холоду, тому одягатися потрібно тепліше. Для прогулянки по Києву телеведуча вибрала кремово-білий в’язаний укорочений светр і штани білого кольору з темними коричневими смужками. Доповнила все це білими черевиками з чорними шнурками.

Щоб додати своєму образу зухвалості, Леся Никитюк вирішила розставити свої нескінченно довгі ноги

Шанувальникам цікаво, кого ж такими позами намагається заманити молода і самотня зірка.

Правда сама Леся на зауваження фоловерів уваги не звертає. Навіть навпаки – робить більше фото, демонструючи свою гнучкість.

До слова про особисте життя, варто зауважити, що раніше Лесю Никитюк сватали до одруженого Сергію Притулі, але пара швидко спростувала ці чутки. Також їй приписували роман з Олександром Педаном, але в своїх інтерв’ю зірки не раз заявляли, що вони просто друзі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.