Настя Каменських показала рідкісне фото з мамою: як дві сестри. Ось в кого дружина Потапа така красива

Відома українська співачка Настя Каменських показала рідкісне спільне фото зі своєю мамою Лідією Петрівною. Відразу видно, хто нагородив дружину Потапа такою красою.

За 3 роки сольної кар’єри NK встигла підкорити латиноамериканського слухача і прагне отримати заповітну статуетку «Греммі». Головна жінка в житті артистки неймовірно пишається своєю донькою, хоча успіх спадкоємиці не надто сильно здивував її, тому що та з самого дитинства знала, чого хоче.

Лидия Петровна Каменских
Лідія Петрівна Каменських

Сьогодні в родині Каменських велика радість — день народження улюбленої мами. Варто сказати, що вони один для одної справжні подруги. Зрозуміло, що як активний користувач соціальних мереж, Настя просто не могла обійти цю подію стороною в Instagram.

Так, виконавиця поділилася фотографією з Лідією Петрівною, яку супроводила зворушливим підписом:

«Яке щастя, що саме ти, моя мама! Добра, весела, красива, сучасна, любляча, неймовірна, моя Лідочка! Я вітаю тебе з твоїм днем народження! Єдине, що я тобі бажаю, це здоров’я! Щоб ти прожила ще багато-багато років! Все інше ми організуємо. Я тебе люблю».

У коментарях до посту користувачі тут же обсипали Каменських з мамою горою приємних слів і, звичайно ж, поздоровлень іменинниці:

  • «Ви обидві такі красуні, очей не відірвати»;
  • «Дуже гарні!»;
  • «Вітаю! Здоров’я і щастя вам!»;
  • «Здоров’я і благополуччя матусі»;
  • «Як ви схожі!».
Настя Каменских с мамой
Настя Каменських з мамою

Відзначимо, з чоловіком дочки у Лідії Петрівни склалися чудові стосунки — продюсер ніжно називає тещу мамою, а вона любить його, як рідного сина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.