Олег Винник показав свій величезний “гриб “: вивалив без сорому і совісті

Співак Олег Винник в цьому році, як і інші зірки, відправився на так зване "тихе полювання ".

З огляду на те, що осінь цього року була неймовірно теплою, грибники прямо таки раділи, адже їздити в ліс можна було хоч кожні вихідні. Олег Винник вже вдруге в цьому році відправився за грибами. З ким саме він проводить вихідні в лісі – невідомо. Але є припущення, що зі своєю улюбленою бек-вокалісткою Таїсією Сватко (Таюне).

Співак Олег Винник показав, як готується до нового року: вивалив свій величезний гриб в Інстаграм

Нове фото з дійсно величезними грибами співак підписав так: “Готуюся до нового року. Іграшки на новорічну ялинку – є! “.

Шанувальники були здивовані такій кількості грибів – кілька ящиків, які ледве помістилися в машину.

Також напередодні Олег повідомив, що через епідемію він скасовує ряд своїх виступів. Спочатку мова йде про перенесення на більш пізні терміни, наприклад, на кінець весни 2021 року. Але в відвертому інтерв’ю співак зізнається – ситуація погіршується, тому є ризик, що виступи скасують взагалі.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.