Як виглядали Тіна Кароль, Оля Полякова та Ольга Фреймут до того, як стали блондинками

Багато хто й не знав, але головні блондинки українського шоу-бізнесу колись володіли зовсім іншим кольором волосся. Як виглядали красуні до перевтілення, дивіться далі в статті.

Оля Фреймут

Головний ревізор країни Ольга Фреймут багато років не змінює свій образ блондинки. Однак до того, як Фреймут почала штурмувати український шоу-бізнес, вона була брюнеткою.

Ольга Фрейда - брюнетка
Ольга Фреймут – брюнетка

Це фото було зроблено близько 13 років тому. На знімку Ольга зі своєю донькою Златою (якої зараз 14 років) і її хрещеною мамою.

Тіна Кароль

Тіну Кароль важко уявити брюнеткою, адже вже більше 15 років співачка не змінює свій колір волосся. Однак природний колір волосся Тіни – темно-русявий. Такою вона була в юності:

Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль в юності
Тіна Кароль - брюнетка
Тіна Кароль – брюнетка

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова не завжди була блондинкою. Природа дала їй більш темний колір волосся, втім співачка вже з ранніх років фарбувала волосся.

Дитяче фото Полякової
Дитяче фото Полякової

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.