Камалія з Мохаммадом Захуром після обстеження повернулися в Україну і похвалили нашу медицину

У вересні-жовтні співачка Камалія і вся її родина перехворіли Ковід-19, чоловік Моххамад і мама у важкій формі. Наслідки відчуваються досі.

Про те, як протікала хвороба і йшло лікування, Камалія докладно розповідала в своєму Інстаграмі в рубриці “Коронавірус. Факти, а не страшилки”. По співачці видно було, що їй дійсно погано, а чоловік навіть потрапив до лікарні під апарат подачі кисню через проблеми з диханням і важкою пневмонією.

Камалія під час хвороби
Камалія під час хвороби

Співачка зазначала високий професіоналізм українських медиків, навіть залучила свого лікаря Бориса Бриля до своїх прямих ефірів.

 ""

Після лікування і негативних тестів на коронавірус все ж у перехворілих відчувалися залишкові явища в організмах і чоловік Моххамад наполіг, щоб вони полетіли до Німеччини на обстеження. Камалія і звідти вела докладний звіт, які аналізи їм проводили і що призначали.

Вчора ввечері пара повернулася в Україну. Вони задоволені, зі здоров’ям буде все в порядку. Співачка закликала українців берегти себе і приділяти увагу своєму здоров’ю до виникнення проблеми – це простіше і дешевше, ніж лікуватися.

Камалія з чоловіком по поверненню в Україну
Камалія з чоловіком по поверненню в Україну

Тут Камалія показує, як її обстежили по якійсь китайській методиці.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.