Женька зі «Сватів» подорослішала і пішла у відрив: актриса показала всю красу в тоненькій шовковій сукні

Анна Кошмал, більш відома українській публіці, як Женька зі «Сватів», показала свої принади, надівши тонку шовкову сукню. Акторка вже давно подорослішала.

Свою акторську кар’єру героїня нашої сьогоднішньої статті початку в 16 років. Саме тоді її затвердили на роль Жені Ковальової.

Їй чудово вдалося втілити образ дівчини перехідного віку з непростим характером, а першою жертвою на знімальному майданчику стало волосся Анни — його довелося перефарбувати в чорний.

Кадр из сериала «Сваты»
Кадр з серіалу «Свати»

Робота в «Сватах» двічі була відзначена номінацією на престижну українську премію «Телетріумф». Також Кошмал можна побачити в таких популярних серіалах, як «Великі Вуйки», «Юрчишини», «Папік», «Слуга народу».

Анна в «Слуге народа» (слева) и в «Юрчишиных» (справа)
Анна в «Слузі народу» (зліва) і в «Юрчишиних» (справа)

26-річна Аня встигла реалізуватися як дружина і мама, а на радість шанувальників вона регулярно ділиться новими фото і відео в соціальних мережах. На цей раз в її профілі Instagram з’явилося кілька кадрів з розкішної фотосесії, на якій вона постала в дуже романтичному образі.

Перед камерою актриса позує в легкому шовковому платті шоколадного кольору, яке ідеально підкреслює її прекрасну фігуру. Білизну під настільки тонкий наряд висхідна зірка надягати не стала, а босі ноги і розпущене волосся надають їй особливої ніжності. Все це відбувається на тлі елегантного інтер’єру з ліпниною.

У коментарях Кошмал обсипали безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • «Прекрасна, легка, ніжна. Захоплююся!»;
  • «Як атмосферно»;
  • «Ваші фотографії просто чарівні»;
  • «Ви прекрасні як травневий день»;
  • «Красуня і талановита актриса!».
Комментарі користувачів Instagram
Комментарі користувачів Instagram

Якщо хочете дізнатися, чи вийде на екрани 7 сезон «Сватів», дивіться відео:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.