Сергій Лазарєв розкрив правду про кохану людину: дав йому своє прізвище

Відомий співак Сергій Лазарєв опублікував в своєму Інстаграмі фото з самим рідним і близьким для нього чоловіком.

Співак представив своїм шанувальникам фото, де він позував разом зі своїм сином Микитою. На знімку батько і син позували в смокінгу, при цьому Микита сидів на великій коробці, а Сергій пильно на нього дивився.

«Лазарєви на роботі …», – підписав фото співак.

Підписники Лазарева тут же взялися коментувати фото красенів. «Милота зашкалює», «Які ви стильні і красиві чоловіки», «Відразу видно тато і син», «Рівень краси на цьому фото перевищує вседозволеності кордону», «Який ви чудовий Папа» – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, Сергій довгий час приховував від громадськості свого сина. Хлопчику було 2 роки, коли Лазарєв зізнався, що у нього є син. Як виявилося, артист скористався послугами сурогатного материнства. Більш того, рік тому у Сергія народилася ще та дочка, знову ж за допомогою сурогатної матері. Двох дітей Лазарєв виховує самотужки.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.