Яким виросли і як живуть діти, які колись називали найкрасивішими або незвичайними

Зазвичай суспільство зворушується талановитими і знаменитим дітям, які все частіше і частіше миготять на екранах, але мало хто замислюється, наскільки самій дитині комфортний щільний графік, увагу, популярність.

Нерідко «популяризувати» свого малюка намагаються батьки через власні нереалізованих мрій. Зрештою, з таких «зірочок» виростають психічно нестійкі дорослі, або втрачають славу і страждають від цього, або спіймані в пастку нескінченної боротьби за місце на сцені.

Ким виросли колишні переможниці дитячих конкурсів краси, учасники шоу талантів та інші відомі діти?

Самий накачаний хлопчик

10-річний Річард Сандрак прославився на весь світ своїм не за віком накачаним тілом – дорослі спортсмени витрачають на таку форму не один рік, але ж хлопчик ще не до кінця сформувався гормонально. Тренуватися з самого дитинства Річарда змушував його батько. Він був упевнений в тому, що саме так Річард стане «справжнім чоловіком» і буде мати успіх у дівчат. Уже в підлітковому віці він втік з дому, кинув спорт, зажив щасливим життям в тіні і більше не спілкується з «поверненим» батьком.

Річард Сандрак
Річард Сандрак

Айра Браун

Модельна кар’єра Айра Браун почалася раніше, ніж у більшості дітей – відвідування садка: мама відвела дівчинку на кастинг ще в дворічному віці. Уже в три роки дівчинка стала найбільш затребуваною дитячої моделлю, що вимагало постійних косметичних процедур. Зараз Айре вже 9 років, вона до цих пір працює в цьому бізнесі, а батьки це тільки заохочують. Хочеться вірити, що в майбутньому вона все-таки зможе сама обрати свою долю.

Айра Браун
Айра Браун

Брук Бредвелл

Яскравим прикладом того, що постійна гонка за красою з дитячих років нікому не приносить щастя, може бути Брук Бредвелл – її мама теж впевнено йшла до мети «зробити з дочки королеву». Майже все дитинство і юність дівчинка брала участь (і перемагала) в конкурсах, кастингах, рекламних кампаніях та зйомках. Ближче до кінця школи таке життя стала їй огидна, вона переїхала від батьків подалі, розірвавши з ними зв’язку. Трохи пізніше вона розповіла журналістам, що не збирається пробачити їм знищене дитинство.

Брук Бредвелл
Брук Бредвелл

Алана Томпсон

Історія Алани Томпсон ще сумніше – вона почала участь в конкурсах краси з 5 років, і батьки не бачили нічого поганого в гормональних або косметичних процедурах, «збільшують» привабливість дівчинки. За лаштунками її поїли енергетиками, садили на суворі дієти (вона була злегка пухленької від природи), а під час статевого дозрівання боролися з акне ударними дозами гормональної терапії. Це порушило природний розвиток Алани, тому зараз вона безуспішно намагається вилікувати ожиріння на ендокринної грунті.

Алана Томпсон
Алана Томпсон

Енн Тернер

Наступним дівчатам, згаданим в списку, пощастило набагато більше. Вони прославилися одним-двома фото і не мучилися від нескінченної уваги. Наприклад, весь світ бачив дитячу фотографію Енн Тернер Кук, але навіть не підозрює, хто на ній зображений і як живе далі малюк. Справа в тому, що саме її фото викупила компанія дитячого харчування «Гербер», щоб використовувати на своїй продукції. Зараз Енн вже бабуся, вона філолог і письменник, а зовсім не фотомодель.

Енн Тернер
Енн Тернер

Олена Герінас

Інша знаменита, але невідома фотомодель – Олена Герінас, яку хоч раз бачив кожен на шоколадці «Оленка». Блакитноокою Олені було всього 4 місяці, коли було зроблено фото, але фотографію ніхто не викуповував – фірма «Червоний Жовтень» просто використовувала її для обгортки. Дівчина намагалася судитися, але програла.

Олена Герінас
Олена Герінас

Шарбат Гула

 Шарбат Гула
Шарбат Гула

На одному з найсильніших фото, зроблених National Geographic, відображена трохи стривожена, задумлива дівчинка з табору біженців – нею виявилася Шарбат Гула, юна афганістанка. Про свою популярності вона навіть не підозрювала протягом 20 років. У будь-якому випадку, популярність ніяк не вплинула на її життя – вона залишилася в країні і доля у неї йде по тим же стежках, що у співвітчизниць. Жінка заміжня, навіть не вміє читати і робить всю важку роботу.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.