Як виглядають дружини і дівчата найзнаменитіших турецьких акторів: Бурака Озчівіта, Халіт Ергенч і інших красенів

Ох, ці турецькі чоловіки! Варто було на російському телебаченні з'явитися турецьким серіалів, місцеві актори на всю почали підкорювати мужністю і харизмою - гарячу вдачу відчувається навіть через телеекрани. Але, на жаль, більшість з них вже давно зайняте.

Пора подивитися на щасливиць, яким вдалося вийти заміж за предмет зітхань тисяч глядачок по всьому світу – або ще раз помилуватися завидними холостяками з їх числа.

Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен

Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен
Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен

Багато хто готовий погодитися, що серед турецьких акторів по праву найкрасивішим можна назвати Бурака Озчівіта – в мережі досить коментарів про те, що прекрасна стать оглядали останні сезони «Пишного століття» тільки заради Балі-бея. Ще він відомий за роллю Кямрана в «Корольок – пташка співоча», і саме партнерка Бурака за серіалом, Фахріє Евджен, стала його дружиною.

Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен
Бурак Озчівіт і Фахріє Евджен

Одружилася пара в 2017 році, а вже через рік повідомила про народження сина Карана.

Джан Яман і Бестемсу Оздемір

Джан Яман і Бестемсу Оздемір
Джан Яман і Бестемсу Оздемір

Хлопець потрапив в акторську сферу випадково – у чоловіка юридичну освіту, але знайомі порадили йому піти на кастинг у фільм «Рання пташка». Так завдяки чистій випадковості на екрани потрапив ще один неймовірний красень. Шанувальниці в курсі, що Джан ще неодружений, але скоро все може змінитися – кажуть, їхні стосунки з Бестемсу Оздемір стають все серйозніше, але вони раптом розлучилися.

З 2018 року дівчиною Джана стає турецька танцівниця і актриса на ім’я Демет Оздемір, яка зіграла Санем в «Ранньою пташці». Нещодавно пара оголосила про заручини.

Джан Яман і Демет Оздемір
Джан Яман і Демет Оздемір

Халіт Ергенч і Бергюзар Корель

Халіт Ергенч і Бергюзар Корель
Халіт Ергенч і Бергюзар Корель

Халіт Ергенч, мудрий Султан Сулейман з того ж «Пишного століття» і виконавець головної ролі в «Чорному ангела», вже десятиліття як щасливо одружений на Бергюзар Корель. Вона молодша за чоловіка на 12 років, народила йому сина Алі, але швидко повернулася до своєї власної творчої кар’єри – Бергюзар теж знімається в кіно, веде передачі і є однією з найкрасивіших жінок на турецькому телебаченні.

Халіт Ергенч, Бергюзар Корель і Алі
Халіт Ергенч, Бергюзар Корель і Алі

Енгін Акюрек і Джансу Дере

Енгін Акюрек і Джансу Дере
Енгін Акюрек і Джансу Дере

Енгін Акюрек зводить дівчат з розуму своїм незайнятим статусом – як ловелас і справжній мачо, він часто мелькає в світських хроніках з новою пасією, але жодну заміж не кличе. Каже, мовляв, серце поки повністю присвячено мистецтву – і такий підхід дає свої плоди, адже хлопець один з небагатьох турецьких колег був номінований на престижну премію «Еммі». Останні чутки приписують акторові роман з Джансу Дере, але підтверджень від самої пари поки не надходило.

Біранд Тунк і Ділан Чичек Деніз

Біранд Тунк і Ділан Чичек Деніз
Біранд Тунк і Ділан Чичек Деніз

Біранд Тунк вже майже офіційно зайнятий – його весілля з Ділан Чичек Деніз поки не призначена на конкретну дату, але очікується в найближчий рік. Різноплановий актор відзначився в мелодрамах «Рання пташка», «Любов слів не розуміє», після яких став фаворитом публіки. З Ділан вони зараз знаходяться в пошуках сімейного гніздечка, розчулити шанувальників спільними фотографіями в соціальних мережах.

Бариш Ардуч і Гюпсе Озай

Гюпсе Озай
Гюпсе Озай

Комедія «Кохання напрокат» зробила Бариш Ардуча відомим на весь світ – вже настільки іскрометною вона була, що за роль Омера його полюбили по всій СНД. Після виходу стрічки Ардуч з партнеркою по фільму Ельчин Сангу довго радували новинами про розвиток симпатії, поки вони раптом не розлучилися. Вся справа в почуттях до Гюпсе Озай – їх роман спалахнув раптово на зйомках «Деліхі» і триває досі.

Каан Урганджіоглу і Зейнеп Оймак

Каан Урганджіоглу і Зейнеп Оймак
Каан Урганджіоглу і Зейнеп Оймак

Працьовитий і характерний Каан Урганджіоглу найголосніше відзначився у фільмі «Чорна любов», але поза проектів про нього можна почути переважно по пристрасним відносин з дівчатами. Майже щороку в оточенні Каана з’являлася нова супутниця, поки в 2013 році він раптом не став розсудливим з тихою і скромною Зейнеп Оймак. Через три роки вони одружилися (на подив усіх фанатів) і до сих пір разом.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!