Олег Винник відправив Таюне у відставку і різко змінив імідж: «Щось відбувається»

Відомий український співак Олег Винник здивував шанувальників різкою зміною іміджу. Артист опублікував нове фото в соцмережах, але поруч з ним знову немає Таюне.

Герой нашої сьогоднішньої статті одночасно є і одним з найбільш високооплачуваних представників вітчизняного шоу-бізнесу, і головним підкорювачем жіночих сердець. Публіка стежить за його кожним виходом у світ, щоб нарешті дізнатися, що ж діється в особистому житті Олега.

Незважаючи на шалений інтерес фанатів, в своїх інтерв’ю він старанно обходить цю тему, не розкриваючи ні найменших подробиць того, що відбувається. Однак більшість шанувальників творчості виконавця впевнені, що він вже давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. При цьому ніхто з передбачуваного подружжя ніяк не коментує подібні чутки.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник і Таюне

Цікаво, що навіть величезна армія вовчиць Винника з теплотою відгукується про Таюне, хоча, якщо вірити домислам, саме вона вкрала його серце. Втім, інтерес до співака через можливу наявність дружини нітрохи не впав і він старанно підігріває його новими фото в Instagram.

Олег Винник
Олег Винник

Так, в мікроблозі Олега з’явився свіжий знімок зі зйомок, але з яких саме — артист не розповів. Перед камерою головний вовк країни позує в джинсах і толстовці, а доповненням образу стали сонцезахисні окуляри і браслети на руках.

Підпис до публікації інтригуючий:

«Щось відбувається», — написав Винник.

Прихильницям дуже сподобався незвичайний імідж улюбленого кумира, тому в коментарях нічого, крім гори компліментів, знайти неможливо:

  • «Інтриган ви! Цікаво як… А окуляри вам пасують»;
  • «Який красивий!»;
  • «Ви просто неперевершений»;
  • «Нереальний образ!»;
  • «Який чоловік…».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.