18-річний син Тарзана і Наташі Корольової роздягнувся і перевершив свого батька

З огляду на те, які скандали з зрадами відбувалися в родині Тарзана і Корольової в останні місяці, не дивно, що їх спільний син Архип дуже болісно відреагував на нездорову обстановку.

Більше про цю історію, яка стала дійсно скандальної, можна дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Зрада Тарзана: за що він вдарив коханку і чи пробачила його Наташа Корольова?

З огляду на те, що батько Сергій Глушко дуже епатажний і любить увагу жінок, Архип Глушко мабуть вирішив, що він теж зможе таким шляхом домогтися слави, визнання і цільової аудиторії. Виходить у нього це поки не дуже, адже підписані менше 15 тисяч чоловік. Але це не скасовує того факту, що Глушко-молодший світить своїм торсом на всі боки.

Наприклад, тут він просто вирішив прорекламувати відео на Ютуб-каналі, але не упустив можливості розстебнути сорочку з візерунками.

А тут він надів маску, але забув надіти майку.

Розповідаючи про силах і натхнення, син Тарзана не забув продемонструвати свою сильну чоловічу силу через очі і оголений торс.

Як на це реагують зіркові батьки – невідомо. Зрозуміло лише одне – юний син переслідує мети батька, щоб здобути популярність і визнання на своєму тілі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.