Як зараз виглядає син померлої Жанни Фріске: Він більше схожий на матір або батька Дмитра Шепелєва? (ФОТО)

Маленький син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон вже сім років живе з татом.

Через конфлікти з батьками Жанни, Дмитро вирішив зовсім захистити дитину від спілкування з ними. Сам Шепелев конфлікт не коментує, а ось батьки Жанни, а особливо батько Володимир Борисович, дуже обурений. Він стверджує, що Дмитро Шепелєв забрав всі гроші з фонду, які благодійні організації зібрали на лікування Жанни ще при її житті. Суд, який займався цією справою, змусив Шепелєва повернути частину грошей. Зараз Володимир Борисович знову судиться з вдівцем своєї дочки і відомим телеведучим в надії відсудити у нього ще й будинок.

Син Жанни Фріске росте милим хлопчиком, який постійно променисто посміхається

Ще 2 роки тому Шепелєв активно публікував знімки хлопчика, але потім вирішив, що син не готовий до публічності. Тому вирішив зайвий раз не показувати його обличчя в Інстаграм-блозі, проте часто звертається до шанувальників з питанням що робити в тій чи іншій ситуації.

Шанувальники переживають – судячи з того, що про Шепелєва говорила подруга Жанни Ольга Орлова, він може грубо поводитися з дитиною, не дозволяти йому спілкуватися з друзями або навіть не пускати до школи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.