Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото старшої дочки Кароліни, якій виповнилося 14: вся в маму

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва показала свою старшу дочку Кароліну, якій вчора виповнилося 14. Шанувальники помітили, що дівчинка дуже схожа на матір.

Героїня нашої сьогоднішньої статті реалізувалася не лише як олімпійська чемпіонка, ще вона турботлива мама трьох. Лідія виховує 15-річного прийомного сина Вадима та двох дочок — 14-річну Кароліну від колишнього чоловіка Тимофія Нагорного, а також однорічну Евеліну від нинішнього коханого Ігоря Дубинського.

Діти Подкопаєвої з трьох років займаються танцями, іноземними мовами і, звичайно ж, гімнастикою. Втім, з такою мамою бути далеким від спорту просто неможливо.

Награды Лилии Подкопаевой
Нагороди Лілії Подкопаєвої

Як активний користувач соціальних мереж, спортсменка часто ділиться з шанувальниками новими фото і відео. На цей раз вона вирішила розділити з ними радість і опублікувала фотографію улюбленої іменинниці в Instagram, додавши зворушливий підпис:

«Моя гордість і радість, моя вічна цінність. Кароліна, вітаю тебе з днем народження! Пам’ятай, я завжди буду за тобою, я завжди буду за тебе».

Підписники Лілії просто не змогли пройти повз і приєдналися до поздоровлень:

  • «Міцного здоров’я і здійснення заповітних мрій!»;
  • «З іменинницею вас!»;
  • «Вітаємо від щирого серця!»;
  • «Пам’ятаю її маленькою в “Таврійських зорях”в Скадовську»;
  • «Найкращі слова мами».

Не можна не відзначити, що як і в будь-який великий сім’ї діти Подкопаєвої час від часу конфліктують. Так, в інтерв’ю журналістам програми «Зірковий шлях» зірка зізналася, що ініціатором конфліктів найчастіше є Вадим, а приводом для сварки може послужити все, починаючи від не так сказаного слова і косого погляду.

Трое детей Лилии Подкопаевой — Каролина, Вадим и Эвелина
Троє дітей Лілії Подкопаєвої — Кароліна, Вадим і Евеліна

Зрозуміло, що просто так героїня статті це не залишає і пропонує спадкоємцям виплеснути негатив за допомогою боксерських груш.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.