Труси зажувало в щілину, видно під короткою спідницею. Довгонога Леся Никитюк знову відзначилася

Красива телеведуча Леся Никитюк не приховує свої принади, які приносять їй впевненість в собі і аудиторію шанувальників.

Нещодавно вона показала фото в зухвалої чорній шкіряній спідниці. Також вона одягла короткий чорний топ, під яким злегка видно її плоский животик.

На новому фото Лесі Никитюк позує так, ніби шукає собі чоловіка

Шанувальники давно помітили – Леся Іванівна Никитюк вже в тому віці, коли пора задуматися про сім’ю та дітей. Про це свідчить і її поведінку. То вона до Притулі притискається, то до Григорія Чапкісу. І це при тому, що в обох є сім’я і діти.

Якщо проаналізувати Інстаграм артистки, то складається враження, що вона дуже зухвала і смілива, раз викладає такі фото. Там у неї і неприкриті ноги, то вони і зовсім розставлені в різні боки.

Офіційно Леся Никитюк не показують своїх женихів на сцені. Іноді їй приписували романи з колегами, особливо за часів роботи в шоу “Хто проти блондинок? ” І в “Орел і решка “. Також підозрювали, що Никитюк зустрічається з Богданом Богдановичем – водієм в проекті “Ле Маршрутка “.

Варто також додати, що Леся Никитюк взагалі починала з самих низів пробиватися на естраду, і в одному зі своїх інтерв’ю розповідала, що колись приносила каву Насті Каменських.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.