Перекроїла обличчя уздовж і поперек заради чоловіка: Вагітна зірка “Роксолани ” Мер’єм Узерлі виходить заміж

Відома актриса з "Пишного століття " Хюррем Султан показала, як яскраво і ефектно виглядає під час вагітності.

Про вагітність знаменитої “Хюррем Султан ” стало відомо цього літа. Вона сама оголосила про це громадськості. Потім вона масово відмовилася від довгострокових проектів і вирішила зайнятися собою. Судячи з Інстаграм-аккаунту, у неї це дуже навіть добре вийшло. Зірка покращала і помолодшала.

Мер’єм Узерлі перестала робити уколи краси і до неї поступово почала повертатися її природна краса

Шанувальники визнають – без передутих губ і перетягнутих скул актриса виглядає більш ніжною і природною. А останні образи з фотосесій Мер’єм Узерлі і зовсім роблять її більш ніжною.

Тут вона зробила завивку – тонкі численні кучеряшки роблять її схожою на справжню француженку. А ця синьому ж капелюшку додає Мер’єм-Хюррем шарму і загадковості.

Шанувальники “Пишного століття ” та інших робіт Мер’єм дуже чекають появи знаменитості на кадрах з животиком, а також чекають поповнення в зірковій сім’ї. Поки актриса вирішила не розкривати секрет того, хто ж став щасливим батьком.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.