Грайлива Настя Каменських в негліже показала фото з ванної кімнати: навіть Потап не встояв

Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграмі, розбурхавши публіку занадто особистим кадром.

У 2017 році Настя Каменських почала сольну кар’єру і за 3 роки домоглася неймовірних успіхів. Артистка записала кілька пісень українською та російською мовою, які буквально одразу стали хітами, випустила іспаномовний альбом і стала першою виконавицею з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Кар'єра Каменських розвивається дуже стрімко
Кар’єра Каменських розвивається дуже стрімко

Крім своїх музичних талантів Каменських в останні роки почала балувати своїх шанувальників дуже сміливими фотографіями. Співачка любить показувати своє соковите, але підтягнуте тіло і регулярно робить це в своїх соціальних мережах.

Нещодавно Каменських з розпущеним волоссям сфотографувала своє відображення в дзеркалі у ванній. Хоча Настя залишила всі найпікантніші частини тіла за кадром, оголені плечі і частково спина розбурхали публіку.

В описі під знімком Каменських поділилася, що обов’язкові атрибути її ранку – це спорт, душ під музику і смачний сніданок.

Шанувальники співачки відразу ж взялися коментувати фото. «Красуня», «Прекрасна», «Вогонь», – написали підписники. Не залишився осторонь і чоловік красуні Потап, який залишив в коментарях емодзі у вигляді сердечок.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.